• Program


    Karácsonyi Gálakoncert/Christmas Gala Concert
    5

    Karácsonyi Gálakoncert/Christmas Gala Concert

    Töltse velünk Karácsony első estéjét a kamarakoncertünkön, mely helyszínéül a Duna Palota csodálatos neobarokk színházterme szolgál. Egy különleges, a Duna Szimfonikus zenekar által erre az estére komponált programot hallgathat meg.




    A program időtartama: 70 perc

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. december 25. kedd, 17:00

    Karácsony első estéjét, december 25-ét töltsük el a Duna Palota gyönyörű neobarokk színházában rendezett kamarazenei koncertünkkel! Egy különleges programot hallgathatunk, amelyet csak a mai napra készített a Duna Kamarazenekar, köztük a jól ismert és híres zeneszerzők népszerű művei.

    Az 1961-ben alakult Duna Szimfonikus Zenekar számos előadást nyújt mind Magyarországon, mind külföldön. Repertoárjuk szinte minden zenei stílust lefedi a barokk zenétől a 20. század zenéjéig. A zenekar 60 hivatásos zenészből áll, akik a leghíresebb klasszikus dallamokat, a tipikus magyar hangszerrel, a cimbalommal együtt alakítják. A készülék dinamikusabb teljesítményt nyújt nehéz keretben, és sok hozzáadott karakterláncot tartalmaz a kiterjesztett hangzáshoz, valamint egy csillapító pedált, amely lehetővé teszi a dinamikusabb irányítást.

    Ez egy egyedülálló lehetőség arra, hogy a cimbalom és a szimfonikus zenekar által leginkább kedvelt klasszikus zene remekműveit kizárólag Magyarországon hallgassák meg. A Duna Szimfonikus Zenekar koncertje olyan élmény, amelyet a budapesti látogatás során egyetlen zenét szerető sem hagyhat ki. Magyarországon és külföldön egyaránt számos neves vendégművész, köztük az énekes Giuseppe di Stefano, a fuvolaművész James Galway és Ray Charles is közreműködött. Európa szerte rengeteg országban léptek már színpadra, olyan országokban, mint Németország, Franciaország, Svájc, Hollandia és Olaszország.

    Csatlakozzon hozzánk egy felejthetetlen zenei utazáshoz „á la hongroise”, köztük pedig a legszebb klasszikus melódiák; Mozart, Liszt vagy Gershwin egy szimfonikus zenekar által, a hagyományos magyar cimbalom kíséretében.

    Program kezdete: 17:00
    Találkozási időpont: 16:30
    Találkozópont: Duna Palota (1051 Zrínyi utca 5.)

     

    Ajánlatunk


    Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

    Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több millió nézőt vonzott szerte a világon a kultikussá vált vámpírparódia. Budapesten, 17 év után tovább folytatódik a különleges, fanyar humorú, látványos, szórakoztató, varázslatos musical sikertörténete.

    Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

    Ajánló


    Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös,…

    A musical zenéje sokféle műfajból merít, igazán színes, magával ragadó hangzásvilágot teremtve, több igazi sláger is felcsendül a darabban.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016