• Program


    Karácsonyi Ringató
    2

    Karácsonyi Ringató

    Korosztály: 0-3 év

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. december 16. szombat, 11:00

    Karácsonyi Ringató

    Sokadik alkalommal találkozhatnak a Ringató rendszeres látogatói karácsony előtt a Müpa Üvegtermében, hogy közös énekléssel, játékkal köszöntsék a közelgő ünnepet a sorozat müpás házigazdájával, Gáll Viktória Emesével, valamint édesanyjával, a Ringató alapítójával, Gállné Gróh Ilonával. Ez alkalommal is egy meglepetésvendég csatlakozik a családias légkörben zajló programhoz. A Karácsonyi Ringató alkalmával különleges kórusélményt kap ajándékba minden résztvevő - kortól és tapasztalattól függetlenül.

    Rendező: Müpa

    Ajánlatunk


    A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

    Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016