• Program


    Kardos Horváth János akusztik koncert

    Kardos Horváth János akusztik koncert

    A KULT-Udvar szabadtéri koncertsorozat legújabb fellépője Kardos Horváth János, a Kaukázus frontembere, aki egy akusztikus koncerttel vár titeket!



     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. augusztus 17. szerda, 20:00

    "sok jó dal kis szinpadon is elfér. Teszkó, Szalai Éva, Bazmeg, Földlakó, Álmondjunk élettel és a Petőfi zenei díjas Egyetlen szó.... satöbbi... merthogy ez csak a jéghegy csúcsa, Kardos Horváth János tábortüzes - önmagával együttes felállásban kb. visszaénekli a széndioxidot a kéményekbe és megdermeszti az elektro szmogot. Humorosnak szánt átkötői, történetei azoknak is kellemes szórakozást garantálnak, akik eddig semmit vagy csak rosszat hallottak róla."

    Ajánlatunk


    Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

    Évnyitó vagy szülői értekezlet? Napközi ügyelet és portfólió készítés? Mit tegyünk, ha a tanár kollégák játszmákba hajszolják egymást és visszaélnek a helyzetükkel? Mi történik, ha a megannyi dolgozat javítása vagy az iskolai kirándulás kihat a pedagógus magánéletére?

    Ajánló


    Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

    Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016