• Program


    Karosi Júlia Quartet
    2

    Karosi Júlia Quartet

    Idén tíz éves a Karosi Júlia Quartet, ami egyéni hangvételű vokális műsorával a hazai és külföldi színpadokat is bejárta az elmúlt évtizedben. Karosi Júlia a klasszikus zene felől érkezett a jazzbe, ami nemcsak magas szintű énektechnikájában, kifejező tónusaiban, de választott zenei világában és repertoárjában is nyomot hagyott.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. július 3. péntek, 20:00

     Közreműködik:

    Karosi Júlia - ének
    Tálas Áron - zongora
    Bögöthy Ádám - nagybőgő
    Varga Bendegúz - dob

    Idén tíz éves a Karosi Júlia Quartet, ami egyéni hangvételű vokális műsorával a hazai és külföldi színpadokat is bejárta az elmúlt évtizedben. Karosi Júlia a klasszikus zene felől érkezett a jazzbe, ami nemcsak magas szintű énektechnikájában, kifejező tónusaiban, de választott zenei világában és repertoárjában is nyomot hagyott. Saját szerzeményei mellett előszeretettel nyúl népdalokhoz és klasszikus szerzők darabjaihoz Bartóktól, Kodályon át Gershwinig – azonban ezekben az átiratokban is mindig a személyesség érdekli, az, amit a jazz eszközkészletének segítségével saját magáról és mai világunkról elmesélhet. Előadásában Kodály Epigrammái, a Mikrokozmosz darabjai és Bartók döbbenetesen gyönyörű kórusműve, a Bánat is olyan, az improvizációra és kísérletezésre egyaránt alkalmas, közép-európai örökzöldeknek hatnak, mint Gershwin mára sztenderdizálódott művei, a Summertime vagy az I got the Rhythm. Mindezen zenei inspirációk esszenciája pedig az énekesnő saját szerzeményeiben hallható: a Hidden Roots, vagy a Stroller of the City Streets című, szerzői albumok dalai a kiváló alkotó- és zenésztársakkal közös munka során válnak igazán sajáttá, olyan jazzdarabokká, amelyek bármely színpadon megállják a helyüket Japántól New York-ig.

    „Karosi Júlia énekesnő az egyik legválasztékosabb ízlésű hazai jazzelőadó, aki tudatosan építi saját repertoárját az igényes megszólalás és a közérthető, de egyértelműen modern stílus jegyében.” (Zipernovszky Kornél, Müpa Magazin, 2019. január-február).

    Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
    Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
    Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

    Ajánlatunk


    félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

    „Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki mindent mer, annak lesz igaza! Aki felrúgja a szabályokat, az hozza majd a törvényeket, és aki a legtöbbet meri, annak az igaza lesz a legerősebb. És ráébredtem, hogy a hatalom mindig annak a kezébe kerül, aki hajlandó megragadni. Hogy csak merni kell. Ennyi az egész. És akkor elhatároztam, hogy én merni fogok.”

    40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

    Ajánló


    Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

    Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016