• Program


    Kárpáti Dódi Priváti Projekt, Porteleki Áron-Czitrom Ádám duó

    Kárpáti Dódi Priváti Projekt, Porteleki Áron-Czitrom Ádám duó

    Programzene és improvizáció
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. szeptember 21. péntek, 20:00

    Kárpáti Dódi Priváti Projekt
    A Quimby rockzenekar trombitásaként és helyenként trollhangú énekeseként ismert Kárpáti Dódi gyerekkori barátjával, a nemzetközi hírű basszusgitárossal, Vasvári Pállal 2015-ben alapította meg kortárs jazz-zenekarát.
    Vasvári Pál halála után fia, Vasvári Márton vette át a basszusgitárt. Az elektronikát, hangszerelést is folytatva fejlesztik tovább sajátos programzenéjüket, melyben szimbolikus monológok jelennek meg. A legénység illusztris tagja a jazz legendás alakja, Kőszegi Imre.
    A zenekar atmoszférájába Szaniszló Richard egy pszichedelikus hangszeren, a MalletKaton és vibrafonon fest hangszíneket, aki közel húsz éve van jelen a hazai jazzéletben.

    Porteleki Áron-Czitrom Ádám duó
    Az improvizatív zene két remek hazai képviselője, Porteleki Áron és Czitrom Ádám közös projektje. Zenéjüket esszencális intenzitás jellemzi, amely a legkülönbözőbb hangképeken keresztül ölt formát. Saját számaik sokszor valamiféle narratíva vagy karakter köré épülnek, melyeknek története vagy tudatállapota koncertről-koncertre új irányt ad a szabad

    Czitrom Ádám - gitár
    Porteleki Áron – dobok

    Ajánlatunk


    „Az ok, ami miatt a Szerelmes Shakespeare-t az irodalommal foglalkozó kutatók és kritikusok is élvezetesnek találják, nem más, mint hogy a narratíva nagyon öntudatosan játszik el azokkal az életrajzi fantáziákkal, amelyek az idők során Shakespeare köré épültek.” (Adam Hooks)

    Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több millió nézőt vonzott szerte a világon a kultikussá vált vámpírparódia. Budapesten, 17 év után tovább folytatódik a különleges, fanyar humorú, látványos, szórakoztató, varázslatos musical sikertörténete.

    A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

    Ajánló


    Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

    A CRESCENDO MUSIC MANAGEMENT™ BEMUTATJA: ÓPERENCIÁN TÚL MESE • MUSICAL • KONCERT

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016