• Program


    _KASSZASIKER

    _KASSZASIKER

    Az Átrium nyári bemutatója egy viharvert színitársulat életébe enged bepillantást, a valósággal való egyezés ezúttal sem a véletlen műve.
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. június 19. szerda, 19:30

    BENGT AHLFORS:
    Színházkomédia
    komédia
    Bemutató: 2019.06.17. 19:30

    Színházat csinálni jó és érdemes. De milyet? Kinek ilyet, kinek olyat. De mi történik, ha az adott darab, az adott előadás nem találkozik a közönség ízlésével? A fenntartó ízlésével? A szponzor ízlésével? Vagy akár a társulat ízlésével? Egyáltalán: ki miért csinál és ki miért néz színházat? Mire kíváncsi a közönség? Az Átrium nyári bemutatója egy viharvert színitársulat életébe enged bepillantást, a valósággal való egyezés ezúttal sem a véletlen műve.

    Korhatár: 12 év

    Szereplők
    Herczeg Adrienn
    Péterfy Bori
    Gálvölgyi János
    Bercsényi Péter
    Voith Ági
    Brasch Bence e.h.
    Varga Ádám
    Hartai Petra
    Kovács Máté e.h.

    Fordította: Márton András
    Dramaturg: Mikó Csaba
    Rendező: Spáh Dávid

    Ajánlatunk


    „Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra. A Grammy-díjas észt-amerikai karmester hasonlóan ínyenc programmal érkezik a BFZ-hez is.

    1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

    Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi különbségek komoly kérdéseit járja körül, és ez a világ első operettje, mely nem vidám végkifejlettel zárul.

    Ajánló


    Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a…

    A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016