• Program


    Kaszás Péter Infinity Project - Nemcsak Jazz Klub

    Kaszás Péter Infinity Project - Nemcsak Jazz Klub

    Kaszás Péter a hazánkban és nemzetközileg is elismert többszörös díjnyertes dobos, zeneszerző és énekes. Kaszás az elmúlt tizenöt évben számos lemezen működött közre. 2009 óta a világhírű gitárművész Al Di Meola zenekarának is tagja. Kb. fél éve a Margaret Island dobosaként is fogadja a tapsokat.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. október 15. péntek, 19:30

    Kaszás Péter a hazánkban és nemzetközileg is elismert többszörös díjnyertes dobos, zeneszerző és énekes. Kaszás az elmúlt tizenöt évben számos lemezen működött közre. 2009 óta a világhírű gitárművész Al Di Meola zenekarának is tagja. Kb. fél éve a Margaret Island dobosaként is fogadja a tapsokat. Szólólemeze Infinity Project címmel 2016-ban jelent meg a Magneoton kiadásában. Az album minden bizonnyal komoly meglepetéseket okoz majd azok számára, akik Petit elsősorban session-dobosként ismerik. A fiatal zenész ugyanis egy olyan érett szerzői lemezzel állt elő, amely fantasztikusan ötvözi a jazzes kifinomultságot a populárisabb elképzelésekkel. Peti ráadásul maga énekelte fel a teljes anyagot, ami szintén nem mindennapos a hangszeres szcénában.

    A zenekar tagjai:

    Kaszás Péter – dob, ének; Bubenyák Zoltán – zongora; Barabás Tamás – basszusgitár;

    Dajka Krisztián – gitár; Zana Zoltán – szaxofon

    A koncert az NKA Hangfoglaló Könnyűzenei Program támogatásával valósul meg.

    Ajánlatunk


    A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

    Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

    Ajánló


    A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016