• Program


    Katrina koncert

    Katrina koncert

    "Ha kemény magyar és külföldi rockzenét szeretnétek hallani, velünk énekelni a XX. Századot vagy elszívni egy Utolsó Cigit, gyertek el a bulinkra." (Katrina)

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. november 26. szombat, 19:00

    A Katrina zenekar 2017-ben jött létre Füzesi Katalin énekesnő kezdeményezésére. A kezdeti próbálkozások után a közben hét tagúra bővült formáció a 70-es 80-as évek rock, hard rock zenéit vette fel repertoárjába. A jellemzően magyar rockzenét játszó banda az eredeti dalok szerkezetét megtartva, de női énekkel előadva szeretné a múlt zenei történelmét  igazán formáló magyar dalokat közönsége számára bemutatni.

    A zenekar jelenlegi felállása:
    Füzesi Katalin - ének
    Ujfalussyné, Dámóczi Éva - billentyű, vokál
    Megyeri Gábor - billentyű
    Lenthár János - szólógitár, ének
    Agócs Zsolt - szólógitár
    Lieber Zoltán - basszusgitár, vokál
    Póth János - dobok

    Ajánlatunk


    A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

    Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

    „Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra. A Grammy-díjas észt-amerikai karmester hasonlóan ínyenc programmal érkezik a BFZ-hez is.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016