• Program


    KB35 Színházi Nevelési Társulat és Trainingspot Társulat: Nálatok is esik? - szobaszínházi előadás
    6

    KB35 Színházi Nevelési Társulat és Trainingspot Társulat: Nálatok is esik? - szobaszínházi előadás

    Mi fér bele egy baráti kapcsolatba? Honnan tudhatja az egyén, hogy felkészült a szülői szerepre? Mik lehetnek a szempontok egy potenciális biológiai apa kiválasztásakor? Mennyire determinálja az egyének közti kapcsolatokat a nemi hovatartozás vagy a szexuális orientáció?

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. június 14. szerda, 19:00

    KB35 Színházi Nevelési Társulat és Trainingspot Társulat: Nálatok is esik?
    - szobaszínházi előadás -

    „Petya – És? Hogy tervezitek? Az örökbefogadás…
    Luca – Kábé reménytelen is lenne.
    Petya – Akkor? Mesterséges megtermékenyítés?... Mi van?
    Luca – Az van, hogy a segítségedre van szükségünk.
    Petya – Ezt most nem értem.
    Luca – De. Szerintem érted…”

    A valós eseményen alapuló fiktív történet cselekménye szerint adott egy férfi és egy nő, Luca és Petya. Kollegák, hiszen egy független szabadúszó társulat színészei mindketten. Nem kizárólag kollegák, miután hosszú évek óta, tartós és mély barátságot ápolnak. Nem csupán barátok, mert az egyik fél részéről múltban lezáratlan plátói szerelem árnyéka vetül a kapcsolatra. És nem csupán a múlt kísért, mert az egyik fél olyan kéréssel fordul a másikhoz, mely meghaladja talán az összes kapcsolati státuszt mellyel eddig dolguk volt, jelentőségében és jellegében egyaránt…

    Alkotók: Barna Lilla és Boda Tibor
    Moderátorok: Manyasz Erika/Kovács Zoltán

    Előadás hossza foglalkozással egybekötve: kb. 120 perc

    Ajánlatunk


    Van a Bajza utca sarkán egy kis palota. A józsefvárosi Nagytemplom utcai bérházban pedig izgatott a készülődés. Pünkösdi Kató színinövendék a Csókos asszony címszerepét játssza. Ünneplik őt meg eljegyzését Dorozsmay Pista zeneszerzővel. A vőlegény azonban átmulatja az éjszakát, zálogba csapja a jegygyűrűket, és megszökik Rica Macával. A botrányos megcsalatás után érkezik Tarpataky báró, a híres mecénás. Katónak pedig dönteni kell: palota és gazdagság, csillogással kecsegtető siker vagy a szegényes bérházban eltöltött élet boldogságra vágyakozva. Zerkovitz Béla egyik legnépszerűbb, örökzöld, operettje csupa humor, szenvedély, szerelem, színház a békebeli Pestről, amikor olyan slágerek csendülnek fel többek között, mint az Asszonykám, adj egy kis kimenőt, az Éjjel az omnibusz tetején, a Gyere, te nímand, a Mi, muzsikus lelkek, valamint a műfaj és a darab emblematikus dala, a Van a Bajza utca sarkán... kezdetű sláger.

    Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

    Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

    Ajánló


    Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

    Szörényi Levente – Bródy János / Gyöngyösi Levente ISTVÁN, A KIRÁLY A rockopera szimfonikus operaváltozata két részben, magyar nyelven, magyar…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016