• Program


    Kedves elvtársak!

    Kedves elvtársak!

    orosz történelmi dráma, 121 perc, 2020
    eredeti nyelven, magyar felirattal

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. november 9. kedd, 20:00

    Rendező: Andrej Koncsalovszkij

    Szereplők: Julija Viszockaja, Vlagyiszlav Komarov, Andrej Guszev, Julija Burova

     

    Andrej Koncsalovszkij (Rjaba, tyúkocskám) új filmje a velencei filmfesztivál versenyprogramjában mutatkozott be, ahol a zsűri különdíját is megnyerte. 

    Novocserkasszk, Szovjetunió, 1962. Ljudmila párttitkár és elkötelezett kommunista, aki a 2. világháborúban is a sztálini eszmékért harcolt. A tökéletes kommunista államért küzd nap mint nap, és elutasít mindenféle szovjetellenes érzelmet. Egy nap sztrájk tör ki a helyi gyárban, és Ljudmila is szemtanúja lesz, ahogy a hatalom emberei a tömegbe lőnek. A vérfürdő után eszmél rá, hogy a lányának is nyoma veszett. A hatóságok megpróbálják eltussolni a mészárlást, és tömeges letartóztatásokba kezdenek. Az önmagával meghasonlott nő egyre kétségbeesettebben keresi a lányát a lezárt városban.

    Forgalmazó: Cirko Film 

    Ajánlatunk


    Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

    43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

    Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

    Ajánló


    A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

    A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016