• Program


    Kepes András-Akarsz róla beszélni?

    Kepes András-Akarsz róla beszélni?

    Az emberiség évezredek óta történetekben fogalmazza meg önmagát. Közös történetek fűzik össze a kisebb-nagyobb embercsoportokat, ezekre épülnek a vallások, az ideológiák és az irodalom. Ha gondunk van, olyankor is attól könnyebbülünk meg, ha kibeszéljük.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 25. szerda, 19:00

    Kepes András-Akarsz róla beszélni?

    Az emberiség évezredek óta történetekben fogalmazza meg önmagát. Közös történetek fűzik össze a kisebb-nagyobb embercsoportokat, ezekre épülnek a vallások, az ideológiák és az irodalom. Ha gondunk van, olyankor is attól könnyebbülünk meg, ha kibeszéljük. Kepes András saját élete, egykori televíziós műsorai (főként a Desszert, az Apropó és a Különös történetek), valamint írói munkássága során szerzett tapasztalatai alapján mesél a beszélgetés és a történetmesélés tanulságairól.

    Ajánlatunk


    A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

    ..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

    Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

    Ajánló


    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

    “Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016