• Program


    Kérész Művek 52. - Artus felett az ég

    Kérész Művek 52. - Artus felett az ég

    Egy előadás, mely egyazon napon megszületik, kiteljesedik, és meghal.
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. október 6. szombat, 20:00


    Minden Kérész Művek premier. A társulat művészei egy adott témára, egyetlen intenzív próbanap alatt hoznak létre egy új, egyedi, egyszeri és megismételhetetlen előadás-eseményt. Ami aznap este történik, az abban a formájában soha többet nem lesz látható.

    A Kérész Művek sorozat minden estje szokatlan, izgalmas és kiszámíthatatlan esemény az alkotó-előadók és a nézők számára egyaránt. Nincs szinpad, nincs nézőtér. A nézők és művészek, mint egy kávéházban, asztaloknál ülve kötetlenül beszélgethetnek, miközben folyamatosan vizuális, zenei és színházi akciók történnek körülöttük.

    A Kérész Művek meghatározhatatlan műfajára talán a „kortárs varieté” vagy „performansz-kocsma” lehetne a legjobb kifejezés.

    Az Artus Kérész Művek performansz-kocsma sorozata 2010-ben indult útjára. Célja, hogy gondolatokban gazdag, formailag merész akciókkal élessze fel a „performance art” valódi szellemét, ahol a spontenaitás és a pontos kidolgozottság paradox módon, egyszerre érvényesül.

    Az Artus társulat gyakran hív meg vendégművészeket egy-egy Kérész Művek est megalkotásához. A színház és tánc műfaján kívűl képzőművészek, zenészek, intermédia művészek, filmesek és programozók, olykor hazai vagy külföldi társulatok is kapcsolódnak a kreatív munkához.



    Ajánlatunk


    A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

    Mogyeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar és angol felirattal

    zenés party két részben

    Ajánló


    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

    40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

    43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016