• Program


    Keresztpont esték 3. - A fejlődés művészete

    Keresztpont esték 3. - A fejlődés művészete

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. február 6. csütörtök, 18:00

    Változás. Megújulás. Kinyíló kapuk. Itt a Keresztpont Esték harmadik alkalma!

    Vendégeink Csóka Dávid és Csóka-Czakó Anikó, John Maxwell trénerek, akik arra vállalkoznak, hogy új dimenziót mutassanak életünk számára.

    Érezzük és hisszük, hogy többet tartogat az élet. Mégis napról napra tudattalanul szabotáljuk álmainkat és jövőnket. Rengeteg energiát fektetünk körülményeink megváltoztatásába ahelyett, hogy önmagunkba fektetnénk - pedig ezek a körülmények egyenes arányban változnak a belső fejlődésünkkel. Gondolkodásunk, szokásaink, belső párbeszédünk vagy éppen énképünk elaltatja, vagy felébreszti a bennünk szunnyadó végtelen lehetőséget.

    Ajánlatunk


    Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

    Az interjúitokban ugattok a rendszer és a hatalom ellen. Az előadásaitok pedig ugyanazt a világot képviselik, ugyanannak a világnak a részei, amitől egyébként annyira szabadulnátok. A ti művészetetek ágyazott meg a politikának.

    Ajánló


    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016