• Program


    Kertmozi / Üvegtigris - Tarján Zsófi kedvenc filmje

    Kertmozi / Üvegtigris - Tarján Zsófi kedvenc filmje

    A vidéki út szélén, egy hínáros kis tó mellett áll Lali (Rudolf Péter) büfékocsija, az Üvegtigris. Forgalom nem nagyon van, csak néhány átutazó áll meg néha egy-egy kávéra. Az egyhangú nyári napokat a haverok látogatásai színesítik.
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. július 19. kedd, 20:00

    Gaben (Reviczky Gábor) használt autókkal kereskedik, Róka (Gáspár Sándor) kisstílű seftelő, Cingár (Szarvas József) szaxofonozni tanul. Csoki (Csuja Imre) pedig próbál nagyon keménynek látszani. A bokszért és Amerikáért rajongó Lali állandó társa Sanyi (Horváth Lajos Ottó), a környék kedves bolondja.

    A társaság néhány napjának történetét egy rendőrségi kihallgatáson mesélik el. Gaben meggyőzi Lalit, hogy orosz gyártmányú leharcolt terepjárója helyett vegyen inkább hamisítatlan amerikai autót, egy Chevrolet Impalát. A többiek figyelmeztetik, hogy Gaben üzletei szinte mindig zavarosak. Ő pedig tényleg nem hozza az ígért autót, helyette mindenféle kifogásokkal próbálkozik.

    Az Üvegtigrisnél közben zajlik az élet. Esküvői menet áll meg, Laliékat bezárják a kocsiba, lecsap a közegészségügyi ellenőr. Róka tudtán kívül értékes műtárgyra tesz szert, amin áron alul túladnak. A bűnözők rá is szállnak, a társaságnak ezért sürgősen pénzt kell szereznie. Csoki ki akarja rabolni a környékbeli postát. Bele is vágnak a balhéba, a rögtönzött terv azonban nem várt fordulatokat vesz. Gaben végül meghozza az Impalát, de Lalinak nem sok öröme lesz az autóban. Úgy dönt, inkább áttolja a büfét az út másik oldalára.

    A műsorszám megtekintése 16 éven aluliak számára nem ajánlott.

    Forrás: NFI – Filmarchívum

    2001 ‧ Vígjáték ‧ 1 ó 45 p

    Főszerepben: Rudolf Péter, Reviczky Gábor, Gáspár Sándor, Szarvas József, Csuja Imre, Horváth Lajos Ottó
    Rendezte: Rudolf Péter, Kapitány Iván

    Producer Kapitány Iván, Kovács Gábor, Pataki Ági
    Forgatókönyvíró Búss Gábor Olivér
    Zene Dés László
    Operatőr Kapitány Iván
    Vágó Vass Csaba

    Ajánlatunk


    Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

    A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

    1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

    Ajánló


    A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

    A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016