• Program


    KETTEN

    KETTEN

    Részben rögzített, részben improvizációs, de mindenképpen más és más előadás minden este.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. március 6. vasárnap, 19:00

    A független színházi szféra ismert dívája, a Katona József Színház társulatának egyik oszlopos tagja, egy rendező, aki a brit improvizációs technika magyarországi meghonosítója és egy dramaturg-író összeállnak, hogy létrehozzanak egy újabb előadást. 

    Az alap pedig egy megtörtént eset: majd’ 15 éven keresztül rabolt ki németországi bankokat egy pár. Nem lehetett róluk tudni semmit. Honnan jöttek? Kik ők? Miért csinálták? Az utolsó akciójuk tragikus véget ért: tűzharcba keveredtek, a rendőrök lelőtték a férfit, a nő öngyilkos lett a helyszínen. Ami maradt utánuk: két cseh állampolgárságú személyigazolvány, egy 20 éves fiúgyermek és 2 millió euró.

    Mi lehetett a motivációjuk? A szabadság, a konvenciók nélküli élet, a függőség? Ez jelentette a kapcsolatuk életbentartását, a folyamatos pezsgést, a szenvedélyt ebben a hektikus világban? Vagy épp ez zárta be és össze őket, és nem volt lehetőségük kitörni ebből a spirálból? Tele titkokkal és szerepekkel.
    A történet igazi metaforája a modern kapcsolatoknak. Hogyan zárjuk le őket? Hogy búcsúzzunk el egymástól? Hogyan bízzunk meg egymásban? Ki dönt és ki az, aki végrehajt? Hogyan és miért mondunk le a gyerekünkről? Miért és hogyan hágjuk át a társadalom szabályait? Hol vannak a határok?

    Szereplők: Elek Ferenc, Szalontay Tünde, Alexis Latham

    Dramaturg: Garai Judit
    Koncepció: Alexis Latham, Garai Judit
    Jelmeztervező: Vecsei Kinga Réta
    Produkciós vezető: Stefán Gréta
    Rendező: Alexis Latham

    Támogató: NKA

    Ajánlatunk


    40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

    A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

    Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

    Ajánló


    Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

    A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016