• Program


    Kézenfekvő állatmesék

    Kézenfekvő állatmesék

    Simon Attila, színész és zenész évek óta népszerűsíti a hazánkban még kevéssé ismert, úgynevezett „egyszemélyes színházat”, reprezentálva az előadóművészet szivárványszín palettáját, annak szerteágazó lehetőségeit.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. november 29. hétfő, 10:00

    Kézenfekvő állatmesék
    – Zenés animációs játék 1 részben –
    A Malko Teatro vendégjátéka

    A “Kézen fekvő állatmesék” című előadás során ismert és kevésbé ismert, állatokról szóló mesék és dalok elevenednek meg. Olyan mesék, amelyek mind a magyar, mind pedig a bolgár folklórban fellelhetőek.A két kecske, az ezüstkócsag és a szürke daru történetén kívül az ostoba farkassal is találkozhatunk.


    Ajánlatunk


    Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

    40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

    A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az előadók felelevenítenek egy olyan szokást, amelynek több évszázada hódoltak a zenekedvelők.

    Ajánló


    Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

    Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016