• Program


    KFT

    KFT

    Balatoni nyár, Afrika, Elizabeth, Bál az operában és számos más sláger, amit a levegővel szívott magába minden élő és mozgó ember, aki az utóbbi 40-50 évben Magyarországon született, nőtt fel és él. Ki ne ismerné és dúdolná magában vagy énekelné hangosan vonaton, buliban, Balaton-parton ezeket a slágereket?

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. március 8. szerda, 19:00

    Az 1981-ben alakult KFT eredeti zenei és szövegvilágával a magyar pop-rock zenei újhullám emblematikus zenekarává vált. Laár András, Bornai Tibor, II. Lengyelfi Miklós és Márton András együttese rögtön a megalakulás évében két díjat nyert Magyarország akkori legnagyobb zenei eseményén, a Magyar Televízió Tánc- és Popdal Fesztiválján. Slágerük, a Bábu vagy akkori szokatlan hangzásával, a festett arccal, jelmezekben előadott bábu-szerű koreográfiával egy csapásra ismertté tette őket az egész ország előtt. Dalaik négy évtized után is toplistákon szerepelnek.

    Vendég: Sárik Péter

    Ajánlatunk


    Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

    “Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

    Ajánló


    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

    Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016