• Program


    Ki az az én? - Kiss Ági - Szorcsik Kriszta

    Ki az az én? - Kiss Ági - Szorcsik Kriszta

    Barboncás Társulat és a Transzformáció Alapítvány közös előadása
    Csontváry Kosztka Tivadar festő és a Weöres Sándor költőzseni munkáinak innovatív, bábos-színházi életre keltésére készül Szorcsik Kriszta színésznő és Kiss Ágnes bábszínész.


     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. március 27. vasárnap, 19:00

    Játsszák: Szorcsik Kriszta, Kiss Ágnes
    Animáció: Erlauer Balázs, Paksi Endre
    Díszlet: Jernei János, Tóth Andrea, Kiss Attila Etele

    A zentai születésű Szorcsik Kriszta 15 év társulati létformában való működés után (Újvidéki Színház – Bárka Színház) úgy határozott, hogy független alkotóként folytatja tovább, hogy önállóan valósítja meg azt, ami érdekli. 2014 óta főleg a független színházi lehetőségeket kutatja.Tudatosan keresi a kapcsolódást és az együttműködést más művészeti ágak alkotóival: zene-, tánc-, báb-, képzőművészet. Nem kötik műfaji határok, a performance-tól, a művészi produkción át a hagyományos színházig szabadon gondolkodik. A Transzformáció Alapítvány létrehozója.

    Kiss Ágnes a Barboncás Társulat megalapítója. A báb érvényességét kutatja a különböző művészeti és tudományos ágak területén. Erős vizualitás és zeneiség jellemzi előadásait.
    A gyerekelőadásoktól a felnőtt bábelőadásokon keresztül széles skálán mozog a repertoárja. Ők jegyzik a Barboncás Bábterápiát is.

    A két színházi irányból jövő alkotó más-más attitűdöt alkalmaz, ami a színpadon egy szerves egésszé áll össze. Hogyan találkozik színész és bábos egy képzőművészeti síkban, hol metszik a vonalak egymást, hol a közös pont, az összeolvadás, a határok elmosódása?

    Ajánlatunk


    Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

    Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

    Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016