• Program


  Kicsi Gesztenye Klub - Fehér karácsony

  Kicsi Gesztenye Klub - Fehér karácsony

  Karácsonyi hangulatban a Kicsi Gesztenye Klub!
  Gazdag látványvilág! Hóesés! Táncosok! Óriási hangulat! :)
   több

  Karácsonyi hangulatban a Kicsi Gesztenye Klub!
  Gazdag látványvilág! Hóesés! Táncosok! Óriási hangulat! :)

  A Minimaxon 9 európai országban és hazánkban is hatalmas sikerrel futó ismeretterjesztő zenés mesesorozat varázslatos, karácsonyi színpadi showja!
  Csodás ünnepi hangulat és a máskor nem hallható Fehér Karácsony című dalunk is vár! S persze Télapó is tiszteletét teszi az előadáson!

  Ismerd meg szereplőinket, Napsugarat, Olly-t, Lufipofit és Gesztenyét, akik a 4 őselemet szimbolizálva (víz, tűz, levegő, föld) a bájos Lizával kalauzolják el a Gyerekeket szellemes párbeszédekkel és csodás dalokkal, hogy átadják nekik a mindennapi élethez kapcsolódó ismereteket, értékeket. A főszereplők segítenek levonni az adott történet tanulságát, mindezt Dobrády Ákos fülbemászó dalaival megkoronázva.

  A helyszín tűzrendvédelmi szabályzata által engedett létszámkorlát miatt az előadásra minden látogatónak, a legkisebb Gyermeknek is meg kell váltani a jegyet akkor is, ha a kísérője ölében ül az előadás alatt.
  Családi és csoportos jegy nem váltható, vendégeinknek személyenként kell megvásárolniuk jegyüket. Az előadás két éves kortól ajánlott. A műsor 60 perc szünet nélkül.

  Nagyon sok szeretettel várunk Benneteket is!  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016