• Program


    Kincsem+ Nemzetközi Ló- és Agárverseny & Food Truck Show - PORTUGÁL NYELVŰ NEMZETEK FESZTIVÁLJA
    10

    Kincsem+ Nemzetközi Ló- és Agárverseny & Food Truck Show - PORTUGÁL NYELVŰ NEMZETEK FESZTIVÁLJA

    Újabb háromnapos fesztivál a Kincsem Parkban, 1 nyelv, 1000 íz, avagy Portugál Nyelvű Nemzetek Fesztiválja az őszi Food Truck Show-n! Az agár-ügető és galopp versenyek mellett rögbi torna és számos ingyenes program kedvez a minőségi szórakozás híveinek.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. szeptember 11. vasárnap, 11:00

    Kincsem+ Nemzetközi Ló- és Agárverseny & Food Truck Show
    PORTUGÁL NYELVŰ NEMZETEK FESZTIVÁLJA

    Brazil tánc-show, karnevál, dobkoncert, angolai zenészek és táncosok, Fado énekes és egy Lisszaboni lemezlovas… mind rád várnak szeptember második hétvégéjén!

    A finom falatokról természetesen Food Truck-ok gondoskodnak, ahol ezúttal a magyar szakácsok mellett autentikus chefek dolgoznak majd azon, hogy az ízek ne csak hasonlítsanak az eredetihez.

    2022. szeptember 09., PÉNTEK /INGYENES 

    17:00-kor nyitja kapuit a Park, a versenynapot 18:00-kor egy portugál lemezlovas nyitja meg. 19:00-22:00-ig az agaraké lesz a főszerep, elérkezünk a kétnapos Nemzetközi Európa Derby előfutamaihoz, majd 23:00-ig ismét a DJ gondoskodik a remek hangulatról.

    2022. szeptember 10., SZOMBAT

    11 órától látogatható a rendezvény, a versenyek délben kezdődnek. Először póniknak drukkolhatunk, majd telivérek állnak starthoz. Nagydíjak, Liga futamok és gátverseny is színesíti a versenyprogramot. A nagydíjak közül kiemelkedik az Overdose Díj, az Aperianov Zakariás Emlékverseny – Imperiál Díj és a Kincsem Díj, míg a napot egy 21 óráig tartó portugál Jazz nagykoncert zárja.

    2022. szeptember 11., VASÁRNAP

    11 órakor lesz kapunyitás, déltől a Nemzeti Lovas Színház tart bemutatót. A látogatókat 18:00-ig FesztiválRögbi és ügetőversenyek várják, majd az ország leggyorsabb agarai csapnak össze a Nemzetközi Európa Derby Döntő futamaiban. Délután a legjobb ügetők állnak starthoz a Marschall József Emlékversenyben és a 108. Hungária Díjban.

    Ajánlatunk


    Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

    Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

    Mogyeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar és angol felirattal

    Ajánló


    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

    zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

    Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016