• Program


    Kincskereső kisködmön

    Kincskereső kisködmön

    Kincskereső kisködmön
    mesés zenejáték, az Apnoé Zenekar gyermekműsora

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. november 13. kedd, 10:00

    A jó öreg Apnoé merészet gondolt és az elismert kortárs költő, Lackfi János közreműködésével készített egy modern, teljesen új felfogásban edzett, némi humorban fürdetett feldolgozást, vagy inkább átiratot. Eddig járatlan ösvényeken vezetik a közönséget a Kincskereső kisködmön egyszerre mesés és valóságos világába. Minden bizonnyal közelebb kerül majd ez a megkerülhetetlen történet azon gyerekek szívéhez, akik végigjátsszák, -nézik, -hallgatják az Apnoé zenekar legújabb interaktív előadását.

    Az előadás hossza: 50 perc

    Az előadás megtekintését kisiskolásoknak ajánljuk!
    Jegyár: 1500 Ft

    Ajánlatunk


    A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

    Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

    A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

    Ajánló


    A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

    Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

    Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016