• Program


    Kippkopp és Tipptopp
    6

    Kippkopp és Tipptopp

    Marék Veronika: Kippkopp és Tipptopp
    3–6 éveseknek

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: január 8. hétfő, 10:30

    Marék Veronika népszerű gesztenye-hőseit kísérhetjük el e kalandos, zenés kirándulásra. Kippkoppal közösen fedezhetjük fel erdő-mező kis lakóit, és szurkolhatunk, hogy megtalálja- e társát, akit oly régóta keres, és aki olyan nagyon hasonlatos hozzá. Hát persze! Már jön is helikopter-falevélen Tipptopp, a gesztenye-lány… Kippkopp, Tipptopp, hipp-hopp, és már kész is a varázslatos erdei mese.

    Játsszák: Alexics Rita, Bodnár Zoltán

    Díszlettervező: Opra Szabó Zsófia

    Zene: Novák János

    Rendező munkatársa: Horváth Csilla

    Rendező: Tisza Bea

    Az előadás időtartama 40 perc.

    Ajánlatunk


    A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire. Megmutatja, hogy mi nők képesek vagyunk megbirkózni ezekkel a kihívásokkal - ám minden könnyebben megy öniróniával, sok nevetéssel, különösen akkor ha számíthatunk a férfiak támogatására.

    Az eutanázia kérdése az ókor óta foglalkoztatja a közvéleményt. Szókratész, Platón és Seneca is támogatta, de az orvostudomány megalapítója, Hippokratész például ellenezte. A kérdés, van-e joga az embernek beavatkozni saját halálának folyamatába, ma is heves vitákat vált ki.

    Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

    Ajánló


    Több mint két évtizede, alapítóként köszönt be egy nagy hellóval - 2024-ben pedig egy hangos goodbye-jal búcsúzik a Szent Efrémtől…

    Szerző: William Somerset Maugham: CSODÁLATOS VAGY, JÚLIA! színház két részben a Játékszín színpadára alkalmazta: Németh Ákos

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016