• Program


    Király Színház: Karácsony Háromszor

    Király Színház: Karácsony Háromszor

    Jöjjön velünk egy nosztalgikus időutazásra, és élje át újra a régi Karácsonyok hangulatát! A Karácsony Háromszor című előadásunk egy férfi és egy nő visszaemlékezése életük meghitt, szeretetteli pillanataira, az eltelt Karácsonyokra. A legszebb, legismertebb karácsonyi melódiák csendülnek fel két nagyszerű művész, Balog Tímea és Sövegjártó Áron előadásában.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. december 15. vasárnap, 16:00

    Szereplők: Balog Tímea és Sövegjártó Áron

    Rendező: Szirtes Gábor

    Ajánlatunk


    A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

    Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

    Ajánló


    Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy…

    Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016