• Program


    Kiscsillag: Dalok párban... Vendég: Földes Eszter

    Kiscsillag: Dalok párban... Vendég: Földes Eszter

    VÁLTOZÁS! Falusi Mariann helyett a vendég Földes Eszter.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. január 18. péntek, 19:00

    Dalok párban 2.0

    Több mint 70, -jórészt a zenekar szerzői által írt, - dalból válogat a Kiscsillag ezen az estén. A dalokat párba soroltuk egy - egy témához kapcsolódva. A témákat cetlikre írva, egy kalapba kevertük össze és a közönség soraiból jelentkezők húzzák ki őket, ily módon minden este más és más dalok, más és más sorrendben hangzanak el. Létrehozva ezzel egy interaktív show és egy hagyományos koncert furcsa keverékét, ami néha a zenekar számára is váratlan fordulatokat produkál. Tisztára mint az élet :)

    Jegyár: 3500 Ft

     

    A koncerten, a megváltott jegyek bemutatásával Kiscsillag, valamint Kispál és a Borz ajándéktárgyak, egyszeri 800 Ft-os kedvezménnyel vásárolhatóak. 

     

    Ajánlatunk


    Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig erősen vonzódó Omar Faruk Tekbilek az egyik legnagyobb hatású török világzenei előadó, aki a Müpa színpadán áprilisban új életre kelti a legnemesebb közel-keleti zenei hagyományokat.

    A Neoton Família az egyik legnépszerűbb magyar popzenei együttes. Angol nevük: Newton Family, ezutóbbi néven jelent meg több lemezük Japánban, Nyugat-Németországban, Argentínában és Spanyolországban.

    Ajánló


    A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

    Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016