• Program


  Kisvakond klub

  Kisvakond klub

  Megmutatjuk, hogy a város közepén is lehet fenntartható módon élni, készíthetünk saját komposztot, ezáltal csökkentjük a konyhai hulladékot, kevesebb szemét kerül a kukákba, és ráadásul a növényeid is meghálálják a mikroorganizmusokban és szerves anyagokban gazdag tápanyag utánpótlást.  több

  Balkonkertészkedés a városban, komposztálás, növényvédelem

  Megmutatjuk, hogy a  város közepén is lehet fenntartható módon élni, készíthetünk saját komposztot, ezáltal csökkentjük a konyhai hulladékot, kevesebb szemét kerül a kukákba, és ráadásul a növényeid is meghálálják a mikroorganizmusokban és szerves anyagokban gazdag tápanyag utánpótlást. Beszélgetünk vegyszermentes növényvédelmi praktikákról, hasznos rovarokról. Újrahasznosított anyagokból kerti lámpásokat készítünk.

  Gyere, ha szeretnéd virágosabbá, zöldebbé tenni belvárosi erkélyedet, környezeted. Minden alkalommal növénycsere, szaktanácsadás, praktikák és kreatívkodás Wanderka Éva okl. kertészmérnök vezetésével.

  Helyszín: K11 Művészeti és Kulturális Központ kertje

  Kedvezőtlen időjárás esetén a programok a K11 belső tereiben kerülnek megrendezésre.

  Programjainkat kizárólag azok látogathatják, akik érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkeznek és azt munkatársunknak a belépéskor a személyi igazolványukkal együtt bemutatják. A programok védettségi igazolvánnyal rendelkezők és kiskorúak számára maszk nélkül is látogathatók.

  Ajánló


  Boban Markovic, a világhírű trombitás a közönségét mindig megbabonázza, és olyan, a Kusturica-filmek…

  A musicaltörténelem legnagyobb sikerei között emlegetik a Queen dalokból készült We Will Rock…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016