• Program


    Klangforum Wien / CAFe 2019

    Klangforum Wien / CAFe 2019

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. október 10. csütörtök, 19:30

    Milica Djordjević: Rdja

    Bella Máté: Chuang Tzu’s Dream

    Enno Poppe: Brot 

    Clara Iannotta: D’après

    Tornyai Péter: Ferne – ősbemutató

    Salvatore Sciarrino: Archeologia del telefono

     

    Közreműködik: Andreas Lindenbaum – cselló

    Vezényel: Patrick Hahn

     

    Két fiatal hölgy Rómából (Clara Iannotta) és Belgrádból (Milica Djordjević), két fiatalember Budapestről (Bella Máté, Tornyai Péter) – mind a négyen rangos versenyeredményekkel, ösztöndíjakkal a hátuk mögött. A modern zene világviszonylatban is meghatározó formációja, a Klangforum Wien a fiatal tehetségek mellett a középgenerációhoz tartozó Enno Poppe és a ma már klasszikusként tisztelt Salvatore Sciarrino egy-egy művét adja elő a Zeneakadémián. Utóbbi komponista darabja 2005-ben született, és példás gyorsasággal, már 2006-ban hallható volt Pannonhalmán, az Arcus Temporum művészeti fesztiválon. Az Archeologia del telefono igazi „zeitstück”, közel másfél évtizede talán még jóslatszerűnek hatott, 2019-ben már maga a megvalósult jövő.

    Támogató: Erste Bank, Federal Ministry for Europe, Integration and Foreign Affairs, Republic of Austria

    A Zeneakadémiával közös program.

     

    Ajánlatunk


    Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi különbségek komoly kérdéseit járja körül, és ez a világ első operettje, mely nem vidám végkifejlettel zárul.

    Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos kulisszái mögé enged betekintést.

    A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

    Ajánló


    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

    félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016