• Program


    Klasszik Lasszó koncert
    2

    Klasszik Lasszó koncert

    A "Klasszik Lasszó" nem csak egy koncert. Nem is csak felolvasó est. Nem színház, sem tánc, sem csak egy performansz.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. november 20. szerda, 19:00

    Létrejötte egy véletlennek köszönhető: Czinki Ferenc író, a Blahalouisiana zenekar kiváló zenészeivel (Schoblocher Barbara, Jancsó Gábor, Pénzes Máté) kiegészülve egy műsorába meghívta vendégnek Kemény Zsófi költőt, és Vitáris Ivánt, akit az Ivan & The Parazolból ismerhet a közönség. Később csatlakozott hozzájuk Sárkány Bertalan ütőshangszerekkel a Mary Popkids zenekarból. A vendégség hosszúnak bizonyult. A ház eredeti urai nem tudták haza küldeni a vendégeket, azok nem akartak tovább állni. Ebből jött létre az alkalmi alkotócsoport, ami jelen műsorában egy western történetbe ágyazva keres válaszokat arra, hogy mi történik velünk, és miért.

     

    „Akinek igaza van, az gyorsabban fog lőni.”

    A budapesti western – Zenés irodalmi előadás

    Szereplők: Kemény Zsófi, Vitáris Iván, Schoblocher Barbara, Jancsó Gábor, Pénzes Máté, Sárkány Bertalan, Czinki Ferenc Pénzes Máté

    „Szóval nincs mese. De van helyette relatív boldogság. Mindenkinek kijár egy kis messiás Ha nem tudok olvasni a jelekből, akkor hülye vagyok, nem diszlexiás Vagy szerelmes. Milyen régóta kamuzom ezt a szót. Kamuzza most már inkább valaki más. Akinek igaza van, az úgyis gyorsabban fog lőni. Ha az élet egy fesztivál, mind bungaló billek vagyunk. Még én is. Szóval minden full hepi. De mondjak valami kibaszott szomorút?? Nem mondok.” (Kemény Zsófi)

    „És mi volna ez a név? Miért Klasszik Lasszó? A pianínó hangja közben fölerősödik, egyre nagyobb a moraj, mintha mindenki egyszerre beszélne. Szokatlanul zsúfolt szerda délelőtt. Egy férfi feláll a kávéja mellől, lehúzza a maradékot, zsebre rakja a slusszkulcsát, a csészét a pultra teszi, és kimegy a fénybe. Akkor csak figyelj, folytatja a csapos. Innen nem nagyon jut ki senki.” (Czinki Ferenc)

    Ajánlatunk


    40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

    Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

    A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

    Ajánló


    Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból…

    A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

    A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016