• Program


    Klasszikus és modern - balett-est

    Klasszikus és modern - balett-est

    Operát az Operából! – Klasszikus és modern
    Balett-est  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. szeptember 30. vasárnap, 19:00

    A Magyar Nemzeti Balett klasszikus és modern repertoárjának kiemelkedő darabjait viszi el országjárása során a különböző vidéki helyszínekre. Hans van Manen három modern darabja – a Trois Gnossiens érzékeny pas de deux-je, az ellenállhatatlanul szellemes Black Cake és a tüzes energiát árasztó 5 tangó – mellett négy nagy klasszikus balett – A hattyúk tava, Don Quijote, Spartacus és A kalóz – legjavát egy-egy nagyszabású pas de deux-be illetve pas de trois-ba sűrítve láthatja a táncművészet iránt érdeklődő közönség.

    A teljes műsor:

    1. Trois Gnossiennes
    2. Hattyúk tava pas de deux II. felvonás
    3. Don Quijote pas de deux III. felvonás
    4. 5 tangó
    5. Spartacus pas de deux
    6. Kalóz pas de trois II. felvonás
    7. Black Cake

    Ajánlatunk


    1958, nyara – Éktelen drága gyémántot hoznak a Minneapolis City Bankba. Egy notórius fegyenc megszökteti magát, hogy lecsapjon a kőre, közben beszáll mellé a kretén haverja, a szélhámos csaja, meg egy... karbantartó. Elcserélt személyazonosságok, titkolt tervek, szerelmi háromszögek, és egy város, ahol lassan a díszpolgár is gengszter. Ludwig herceg gyémántja pedig csak arra vár, hogy valaki, végre, lopja már el.

    Évnyitó vagy szülői értekezlet? Napközi ügyelet és portfólió készítés? Mit tegyünk, ha a tanár kollégák játszmákba hajszolják egymást és visszaélnek a helyzetükkel? Mi történik, ha a megannyi dolgozat javítása vagy az iskolai kirándulás kihat a pedagógus magánéletére?

    Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több millió nézőt vonzott szerte a világon a kultikussá vált vámpírparódia. Budapesten, 17 év után tovább folytatódik a különleges, fanyar humorú, látványos, szórakoztató, varázslatos musical sikertörténete.

    Ajánló


    Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja…

    Fenyő Miklós – Tasnádi István MADE IN HUNGÁRIA musical két részben

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016