• Program


  Aktuális előadások  Műsor:Handel: Messiás – Hallelujah

  Mozart: Così fan tutte – Nyitány

  Hark! The Herald Angels Sing

  Stille Nacht

  Csajkovszkij: Diótörő - részletek

  Frozen – Legyen hó!

  Reszkessetek, betörők! – Somewhere in my memory

  Schubert: Ave Maria


  Vigyázzunk egymásra – Maszkviselés és védettségi igazolvány a koncerten
  Tájékoztatjuk kedves közönségünket, hogy jegyvásárlóink előzetes visszajelzéseivel összhangban, továbbá az aktuális járványügyi intézkedések alapján, nézőink, fellépőink és munkatársaink biztonságérzetét szem előtt tartva a koncert helyszínére belépni és ott tartózkodni kizárólag orrot és szájat egyaránt eltakaró maszkban, valamint védettséget igazolva lehet.
  A nézők a maszkokról maguk kötelesek gondoskodni. Étel- vagy italfogyasztás idejére az erre kijelölt helyeken a maszkok levehetők.
  A védettséget a hatályos jogszabályoknak megfelelően védettségi igazolvánnyal, vagy védőoltást igazoló EESZT applikációval kell igazolni. A védettségi igazolványt rendezvényekre való belépéshez negatív PCR-teszttel nem lehet kiváltani. A 18 év alattiak csak védettségi igazolvánnyal, vagy védett személy felügyelete mellett vehetnek részt az eseményen.
  Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!


  Felhívjuk tisztelt vásárlóink figyelmét, hogy az eseményre történő belépés szabályai továbbra is változhatnak a kormányzati intézkedések hatására! Kérjük, hogy a jegyvásárlás idején vegye figyelembe azt, hogy a rendezvények látogatásának szabályai a jegyvásárlás és a rendezvény időpontja között is megváltozhatnak. Felhívjuk továbbá tisztelt vásárlóink szíves figyelmét, hogy a SARS-CoV-2 vírus terjedésének megakadályozására esetlegesen bevezetésre kerülő hatósági intézkedésekben, kihirdetett kormányrendeletekben és egyéb jogszabályokban rögzített kötelező korlátozó vagy tiltó rendelkezések nem minősülnek előre nem látható oknak, ennélfogva a megvásárolt jegyet nem áll módunkban sem visszaváltani, sem más jegyre cserélni. Jegyet kizárólag elmaradt rendezvény esetén váltunk vissza.

   

   

  Ajánló


  Kereken tíz év elteltével tér vissza a Müpába a szaxofonos legenda, Charles Lloyd. 2012 februárjában még senki sem sejtette, hogy…

  A hangverseny a Liszt Ferenc Kamarazenekar és a Zeneakadémia új együttműködésének hangversenyszezonon belüli csúcspontja. Az együttes Várdai István vezetésével szakmai…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016