• Program


    Kölyökszínpad: Szívedbe rejtesz

    Kölyökszínpad: Szívedbe rejtesz

    Művészetek Háza Gödöllő
    F62 Rendezvény- és kiállítóterem
    Esemény kezdése: 2021. 06. 28. (hétfő) 14.00, 2021 06.29. (kedd) 14.00
    50 perc

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. június 29. kedd, 14:00

     A ,,Szívedbe rejtesz’’ c. monodráma József Attila versei, levelezései, valamint barátai, orvosai és volt szerelmei által írt memoárok, könyvek, elbeszélések alapján íródott.

    A történet kezdetekor József Attilát pszichoanalízis közben láthatjuk, miközben feleleveníti életének legfontosabb történéseit verseken, dalokon, elbeszéléseken keresztül.

    Közel ötven percben ismerhetjük meg a költő gyermekkorát, a Mamát, Horger Antal urat, Vágó Mártát, Szántó Juditot, Gyömrői Editet, dr. Bak Róbertet, Thomas Mann üdvözlésének történetét, Kozmutza Flórát, a költő Szieszta Szanatóriumban töltött idejét és végül a Balatonszárszón töltött utolsó napjaiba is betekintést nyerhetünk.

    Az előadás célja, hogy a nézők ne ,,csak’’ mint költőt, hanem mint hús-vér embert is megismerhessék a világirodalom egyik legnagyobb alakját.

    Szereplők:

    József Attila – Szőke Olivér

    Hangok:

    Dr. Bak Róbert – Szinovál Gyula

    Kozmutza Flóra – Engelbrecht Dominika

    Gyömrői Edit – Bódi Beáta

    Vágó Márta – Fodor Barbara

    Szántó Judit – Szőke Laura

    Bemondó – Magyar Vazul

    József Jolán – Szinyova Magdolna

    Gyerek – Barinkai Oszkár

     

    Rendezte: Szőke Olivér

     

    Tájékoztatás:

    Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy a „A veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendelet módosítása” értelmében, a jegy megváltásával látogatható kulturális és sporteseményen nézőként kizárólag a koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy vehet részt. A koronavírus elleni védettség igazolása a védettségi igazolvány bemutatásával történik az előadás előtt a helyszínen.

     

     

    <!-- [if gte mso 9]> <w:LsdException Locked="false" Priority="4

    Ajánlatunk


    A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

    Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

    Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös, hagyományos tavaszi koncertjén ezúttal a legek, a legendák kapnak főszerepet.

    Ajánló


    Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

    A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016