• Program


    Könnyűbulvár - Bellus István, Dombóvári István, Musimbe Dávid Dennis, műsorvezető: Lovász László

    Könnyűbulvár - Bellus István, Dombóvári István, Musimbe Dávid Dennis, műsorvezető: Lovász László

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. május 28. kedd, 19:00

    Kiszel Tünde Donald Trumppal készített közös fürdőruhás naptárat? Palvin Barbi bikiniben mászta meg a Mount Everestet? Istenes Bence és Csobot Adél megosztva kapott fizikai Nobel-díjat? A bulvárvilág soha nem áll meg, és folyamatosan a legőrültebb sztorikat produkálja, amelyek mellett már mi sem mehetünk el szó nélkül.

     

     

     

    Ezért úgy döntöttünk, hogy átfuttatjuk a könnyű- és nehézbulvár sztorijait a Dumaszínház rendszerén, és meglátjuk, mi jön ki belőle. Ehhez össze is állt a bulvár Dream Team: a kétlábon járó celeblexikon Bellus István, a géppuskaszájú, mindent azonnal lecsapó  Dombóvári István, valamint az ifjú Musimbe Dávid Dennis aki jobban imádja a pletykákat, mint egy komplett nyugdíjas otthon.....Ezt a prominens trojkát pedig műsorvezetőként Lovász László fogja egybe, és próbálja meg esetenként féken tartani, mint ahogy sikerrel teszi ezt a Duma Aktuál szereplőivel  is.

     

     

     

    Szóval, aki szeretne képben lenni Berki Krisztián, Ördög Nóra vagy éppen a Hajdú-Sarka páros folyó ügyivel, annak mindenképpen érdemes lesz a KÖNNYŰBULVÁR előadásaira jegyet váltani. Utána pedig garantáljuk, hogy a hazai bulvárvilág felkészült és kikezdhetetlen tudású szakértőjeként fogja elhagyni a nézőteret.

     

    Ajánlatunk


    40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

    Mogyeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar és angol felirattal

    Az egyszerre szívszorító és mulatságos tragikomédiában két, egymástól távol élő nővér, az egykor szépségükről elhíresült Szkalla-lányok sokszínű, sokféle dinamikájú küzdelmét látjuk az idő múlásával, a méltósággal viselt öregedésért, a külvilág figyelméért, az emberi kapcsolatok megtartásáért.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016