• Program


    Körforgás est

    Körforgás est

    Balett est két részben:
    1) Eno Peci koreográfus az egyedüllét ellenszereként az ÖSSZETARTOZÁS-t hirdeti. 2) A szárnyalásról szól majd Lukács András ELVÁLÁS című balett műve.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. október 28. csütörtök, 19:00

    Győri Balett: Körforgás
    balett est két részben

    Senki nem menekülhet a magány elől, előbb vagy utóbb mindenkit utolér. Vannak, akik megbékélnek a társtalansággal, de vannak, akik inkább megosztják ezt valaki mással… “Zweisamkeit” él a fordulatos német kifejezéssel Eno Peci koreográfus, aki az egyedüllét ellenszereként az ÖSSZETARTOZÁS-t hirdeti.

    A születéskor a lélek összekapcsolódik egy fizikai testtel. Ennek a kettőnek az egyesülése az emberi lét. Életünk során, az idő haladtával felismerjük, hogy mindez mulandó és, hogy eljön majd a nap amikor el kell, hogy engedjünk mindent ahhoz, hogy lelkünk szabadon szárnyalhasson tovább az ismeretlenbe. Erről a szárnyalásról szól majd Lukács András ELVÁLÁS című balett műve.

    Koreográfus: Eno Peci, Lukács András

    Premier: 2020. szeptember 19.

    Ajánlatunk


    Milyen szerepet játszik az életünkben az alkohol? A 1,5 ezrelék különleges alkotófolyamatból születik, a valóságból építkezik a közösségi színház és a részvételi film kutatómódszereivel. Miért iszunk? Mikor iszunk? Mit fed el, és mit hoz a felszínre az alkohol? Miként tabusítjuk ezt a témát a magyar társadalomban?  Professzionális színészek helyett hétköznapi emberek állnak a színpadon, a személyes történeteiket osztják meg. Így vizsgáljuk velük közösen az alkoholfogyasztás különböző aspektusait és dilemmáit, nyomába eredünk azoknak a hiányoknak, melyek mögötte húzódnak. 

    Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

    Ajánló


    Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

    Hőseink mindent megtesznek, hogy megtalálják a receptet ebben a szellemes, frivol, sikamlós és pikáns komédiában. És még az is kiderül,…

    RUMINI Ferrit-szigeten Zenés mesejáték Négy éves kortól ajánljuk! A Pesti Művész Színház- Fogi Színház előadása

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016