• Program


    Korok, álmok, illúziók az Óperencián innen és túl

    Korok, álmok, illúziók az Óperencián innen és túl

    Gila Olga több mint 10 éve dolgozik sminkesként. Legkedvesebb témái a különféle fantázialények megalkotása és a speciális maszk-makeup kategória, amelyben égett, vágott, lőtt sebek, horzsolások…kelhetnek életre, de legalább ekkora lelkesedéssel változtatja át a hölgyeket menyasszonnyá vagy bálkirálynővé.

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. január 23. vasárnap, 19:00

    Az arcfestés művészete nagyon régóta foglalkoztatja, amely igazi varázslat, és minden alkalommal rabul ejti a nézőket. Mindenhol talál inspirációt: a természetben, filmekben, az utcán, egy-egy érdekes textúra láttán, egy különleges színben, arcban…

    Számos hazai és nemzetközi versenyen állt a dobogón, a világ legnagyobb színházi és filmes sminkanyagokat gyártó cége is plakátra tette munkáját.

    Különös „tündérei” hazai és külföldi magazinokban jelentek meg az elmúlt években csakúgy Európában , mint a tengerentúlon. Ebbe a világba enged betekinteni 2022. január 23-án vasárnap 19 órai kezdettel a Tóth József Színház és Vigadóban!

    Ajánlatunk


    Péch Lóránt zongorista-zeneszerző 2023-ban azzal a céllal hívta életre trióját, hogy saját szerzeményeit combo hangszerelésben is megszólaltassa.

    „Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki mindent mer, annak lesz igaza! Aki felrúgja a szabályokat, az hozza majd a törvényeket, és aki a legtöbbet meri, annak az igaza lesz a legerősebb. És ráébredtem, hogy a hatalom mindig annak a kezébe kerül, aki hajlandó megragadni. Hogy csak merni kell. Ennyi az egész. És akkor elhatároztam, hogy én merni fogok.”

    Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú előadás 2024. október 19-én, a Papp László Budapest Sportarénában látható először.

    Ajánló


    Szörényi Levente – Bródy János / Gyöngyösi Levente ISTVÁN, A KIRÁLY A rockopera szimfonikus operaváltozata két részben, magyar nyelven, magyar…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016