• Program


    Kosztolánszki Quintet
    6

    Kosztolánszki Quintet

    A zenekar repertoárja többnyire Kosztolánszki Dominik saját szerzeményeiből áll, melyeket nagyban inspirál az 1960-as évek hard-bop vonala, de a csapat legfőbb törekvése, hogy modern, előrehaladó zenei világot alkosson mind a kompozíciókban, mind az együtt zenélés minőségében.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. augusztus 3. szerda, 20:00

    Kosztolánszki Quintet

    Közreműködik:
    Udvardi Márton - trombita
    Kosztolánszki Dominik - szaxofon
    Cseh Péter - gitár
    Miskolczi Márk - nagybőgő
    Richter Ambrus - dob

    A zenekar vezetője, a 21 éves Kosztolánszki Dominik jelenleg Londonban tevékenykedik és végzi zenei tanulmányait, de huzamosabb időkre hazalátogat, így Magyarországon működő felállásokban is sűrűn hallhatjuk őt. Egyike ezeknek a zenekaroknak a Kosztolánszki Quintet, melynek első, nagyobb szabású bemutatkozása a 2017-es Belgrádi Jazz Fesztiválon történt még trióban, melyből hosszú évek múltán született meg a jelenlegi kvintett felállás. Richter Ambrus, a hazai jazz színtér kiemelkedő és aktív tagja már a kezdetektől a zenekar dobosa, emellett Miskolczi Márk játszik nagybőgőn, a Junior Prima díjas Cseh Péter gitározik, és a jazz mellett népzenében is tevékenykedő Udvardi Márton trombitál.


    Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
    Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
    Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

    Ajánlatunk


    A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

    A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    Ajánló


    Norrison bankigazgató a pihenésére készülődik, amikor a családjánál vendégeskedő lány – jónevű amerikai milliomosházaspár egyetlen gyermeke – vészhelyzetet jelent be:…

    Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016