• Program


    Kovács Linda & Bögöthy Ádám

    Kovács Linda & Bögöthy Ádám

    A páros zenéjében az akusztikus hangzás a tradíciók iránti tiszteletet sugallja, míg az elektronika megjelenése egyfajta reakció a jelen kor hatásaira.
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. február 5. szerda, 20:00

    Két hangszer összepárosítása elegendő lehet egy önálló s teljes hangkép kialakításához. Az ének és nagybőgő kettőse első hangzásra talán szokatlannak tűnhet, hiszen a duó formáció zenei műfajtól függetlenül egyike a legmerészebb alkotási formának, ebben a felállásban pedig unikumnak számít. A páros zenéjében az akusztikus hangzás a tradíciók iránti tiszteletet sugallja, míg az elektronika megjelenése egyfajta reakció a jelen kor hatásaira. E két szemlélet összegyúrásának eredményeképpen valóban komplex és változatos zenei anyag szólal meg, melynek gerincét főként saját kompozíciók alkotják. Minimál ambient vagy lüktető groove egy kórusnyi énekkel megspékelve. Felmerül a kérdés: két fecske nem csinál nyarat, vagy mégis...?

    Kovács Linda - ének
    Bögöthy Ádám - bőgő

    Ajánlatunk


    A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

    Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

    Ajánló


    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016