• Program


    KOWALSKY MEG A VEGA

    KOWALSKY MEG A VEGA

    A Kowalsky meg a Vega zenekar 15 éves jubileumi évét Budapesten nyitotta meg az év elején az Arénában, és 2019. február 16-án Debrecenben, a Főnix Csarnokban zárja, mely egyben új koncertévük megnyitója is lesz.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. február 16. szombat, 19:00

    A február elején megjelenő új, „Mint egy jel” című tizedik nagylemezük bemutatója is az este szerves részét képezi. A jól ismert dalok között hallható lesz az Amire szültek, a Lehetetlen nincs című dalok az új nagylemezről, és itt fog először élőben megszólalni a novemberben érkező új videoklipes daluk is, valamint még néhány új dal, az új albumról.

    A koncert érdekessége, hogy vendégként közreműködik a szolnoki MH Légierő Zenekar, akikkel pár éve már együtt dolgoztak és több Kowalsky meg a Vega dal egyedi átíratával léptek színpadra.

    Az első 1000 db Early Bird jegy 3990 Ft.

    Ajánlatunk


    zenés átirat két részben

    Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

    1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

    Ajánló


    A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

    Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016