• Program


    KÖZÉLETI AKADÉMIA - DR. HEVESI KRISZTINA. Ahogy szeretnéd, hogy szeressenek...

    KÖZÉLETI AKADÉMIA - DR. HEVESI KRISZTINA. Ahogy szeretnéd, hogy szeressenek...

    Dr. Hevesi Krisztina egészségfejlesztő szakpszichológus, egyetemi oktató előadása.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. február 24. hétfő, 18:00

    KÖZÉLETI AKADÉMIA - DR. HEVESI KRISZTINA: Ahogy szeretnéd, hogy szeressenek...

    A monogámia a párkapcsolatok legnagyobb próbatétele, s talán emberi létünk egyik legnehezebb kihívása. Ha azonban repedés keletkezik a kapcsolaton, könnyen beférkőzhet a megbonthatatlannak hitt egységbe egy harmadik. Mai inger-gazdag világunk amúgy sem az elköteleződésnek kedvez. Fogyasztói szemléletre buzdít: ha valami elromlott, dobd el, ne bíbelődj a megjavításával - úgyis jön a következő! Rengeteg olyan kommunikációs félreértés van a nemek közt, amit szellemesen úgy fogalmaztak meg: a nők a Vénuszról, a férfiak a Marsról valók. De amennyiben nem is tekintjük egymást ennyire más bolygóról származónak, akkor is nehezíti a megértést az eltérő családi háttér, és még számos más pszichés tényező. A párkapcsolat próbatételeivel való megküzdésről ráadásul gyermekként sem hallunk: ahol a mesék véget érnek, ott kezdődik a házasság. Mi a tartós kapcsolat titka, ami emberi természetünk sajátosságaira épít, emellett segít kivédeni azt, hogy illúziók rabolják el a boldogságunkat?

    Ajánlatunk


    Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy csésze friss kávéban, egy váratlanul ránk zúduló nevetésben, vagy épp a tenger felől fújó szél zamatában.

    Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016