• Program


    Kozma Orsi: Barbra Streisand! – és én? / JAZZTIME

    Kozma Orsi: Barbra Streisand! – és én? / JAZZTIME

    Kozma Orsi színésznőnek készült, mielőtt elismert énekesnővé vált. Így magától értődő könnyedséggel bújik olyan előadók bőrébe, akiknek a pályáján szintén egyaránt fontos e kétféle színpadi létforma.

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. augusztus 28. vasárnap, 20:00

    Épp öt évvel ezelőtt mutatta be a Fesztivál Színházban Woody és a swing című produkcióját nagy sikerrel, most pedig az idén nyolcvanéves Barbra Streisand karakterét idézi meg, amiben saját zenekara mellett a veszprémi Mendelssohn Kamarazenekar és Szabó Kimmel Tamás színművész lesz segítségére.

    Barbra Streisand kis jazzklubokban kezdte immár hetedik évtizede tartó páratlan karrierjét. Dolgozott Benny Goodman zenekarával és énekelt Miles Davis előtt a Village Vanguard apró pódiumán. Innen indult a világhír felé. „Énekes színésznő”, mondta magáról mindig, és bár többnyire elsőbbséget adott a színészi munkának, folyamatosan készített lemezeket. Popzenei sikerei mellett mindvégig megmaradt Leonard Bernstein, Michel Legrand és Stephen Sondheim dalai ihletett tolmácsolójának, és időről időre visszatért a jazz világába. Az utóbbi idők egyik legsikeresebb albumát Diana Krall zenei vezetésével és közreműködésével készítette, valamint újra fellépett a Village Vanguardban. Kozma Orsit és muzsikustársait ez az állandó zenei párbeszéd vonzotta leginkább, amikor megfogalmazták szándékukat, hogy a nagy előadó repertoárját a jazz irányából közelítik meg. Az esten elhangzanak a legnagyobb slágerek és a korai ritkaságok éppúgy, mint a legendás partnerekkel előadott duettek - ezekben a sztárvendég, Szabó Kimmel Tamás működik közre. Streisand utánozhatatlan - éppen ezért nem is cél az utánzás: Kozma Orsi zenei egyéniségére szabva, saját értelmezésben tárja elénk a bámulatos énekesnő dalainak legjobbjait.

    Rendező: Müpa

    ének: Kozma Orsi
    zongora, zenei vezető: Cseke Gábor
    basszusgitár, bőgő: Hárs Viktor
    gitár: Fehér Géza
    szaxofon: Dennert Árpád
    dob, ütőhangszerek: Berdisz Tamás

    Közreműködik: Mendelssohn Kamarazenekar (művészeti vezető, koncertmester: Kováts Péter)

    Vendég:

    színművész: Szabó Kimmel Tamás

    dramaturg: Zöldi Gergely

    Ajánlatunk


    A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

    Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

    Ajánló


    A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016