• Program


    KREATÍV ÍRÁS

    KREATÍV ÍRÁS

    Vezeti: Lackfi János József Attila- és Prima Primissima-díjas író, költő

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. december 10. hétfő, 19:00

    „Megvédjük féltve őrzött személyi adatainkat, lehallgatjuk postások és óvó nénik titkos életét, hajkurászunk perverz nagybácsikat és mágikus realista tábornokokat, kirándulunk a világvégi jövőbe, elhajolunk a gyerekkor röpdöső bicskái elől, megpróbáljuk nagyító alá venni az elpusztíthatatlan életörömöt, szambázunk egyet a járókeretes, fürge öregekkel, és persze eszünk sok vitamint, akkor biztos nem halunk meg.” /Lackfi János/

    E félév során Artner Sisso, Barna T. Attila, Braun Barna, Gustavo Eguren, Fekete Anna, Gál Ferenc, Izsó Zita, Jenny Joseph, Nagy Zsuka, Szvoren Edina, Tóth Imre, Vass Tibor és Vörös István műveit használjuk mintának, segítségnek.

    SZEPTEMBER 10. ADATBIZONYTALANSÁG
    Annyian kezelik adatainkat, hogy az már őrjítő, és szörnyen vigyáznak a személyiségi jogainkra, mint a hímes tojásra. Beleegyezik ön? Elolvasta irányelveinket? Tudomásul vette a szabályzatot? Őrült módon bombáz bennünket a reklámáradat, levegőt se kapunk közben, pedig soha nem volt még ennyi jogunk, ekkora személyes terünk, becsben vagyunk tartva, na! Kis köznapi abszurd, sírva-röhögősen.

    Ajánlatunk


    Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

    Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

    Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

    Ajánló


    Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

    MISZTIKUS UTAZÁS A KAPUN TÚL KONCERTSHOW KÉT RÉSZBEN

    A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016