• Program


    Kulcsember Extra - Czutor Zoltán
    3

    Kulcsember Extra - Czutor Zoltán

    Valószínűleg keveseknek cseng ismeretlenül Czutor Zoltán, a Nyers és a Belmondo zenekarok énekes-gitáros frontemberének a neve. Most egy különleges történetmesélős-zenélős impróesten lesz vendégünk - hogy melyik személyes történet mire inspirálja a játszókat, vagy a játszók milyen dalok előadására késztetik Zolit, ez csak akkor és ott derül majd ki.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 27. vasárnap, 19:00

    Kulcsember Extra - Czutor Zoltán

    Valószínűleg keveseknek cseng ismeretlenül Czutor Zoltán, a Nyers és a Belmondo zenekarok énekes-gitáros frontemberének a neve. A dalszerzőnek többek között olyan slágereket köszönhetünk, mint a Lesz, volt, van és a Mikor, emellett ő szerezte a Tüskevár című film, a Szegedi Nemzeti Színházban bemutatott Mechanikus Narancs és számos reklám zenéjét is.

    Most egy különleges történetmesélős-zenélős impróesten lesz vendégünk - hogy melyik személyes történet mire inspirálja a játszókat, vagy a játszók milyen dalok előadására késztetik Zolit, ez csak akkor és ott derül majd ki. Ami biztos, hogy egyszeri, izgalmas és megismételhetetlen élményre számíthat az, aki velünk tart.

    Ajánlatunk


    A SZINDRA TÁRSULAT előadása üzenet a mai fiataloknak, hogyan veszíthetjük el egymást, és magunkat egy fesztivál mámorában.

    1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

    Ajánló


    A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű.…

    Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016