• Program


    Kulcsember - Kalapos Éva, avagy az irodalom és az improvizációs színház találkozása

    Kulcsember - Kalapos Éva, avagy az irodalom és az improvizációs színház találkozása

    Mi hozza össze a szerzőt, az olvasót, a moderátort és az impró színészeket? A közös történetek. Kulcsember c. előadásunk a klasszikus szerzői esteket ötvözi az improvizációs színházzal. Az est egy meghívott kortárs író, költő művei és személyes történetei köré épül. Beszélgetés, prózarészletek, rögtönzött jelenetek váltogatják egymást a színpadon.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. december 13. péntek, 19:00

    Kalapos Évát a tizenévesek nagy sikerű D.A.C. ifjúsági regénysorozata kapcsán ismerték meg. Massza című ifjúsági regényében az online és offline megfélemlítés, zaklatás nehezen elbeszélhető valósága kapcsán is bebizonyította, hogy képes a kamaszok fejével gondolkodni. A regényből a RÉV Színházi és Nevelési Társulat komplex színházi nevelési előadást készített. Míg Muszáj?! c. ifjúsági regényében mozaik családok életébe pillanthattunk be, 2019-ben Kalapos Éva új könyvében ismét meghatározó szerepe van a zaklatásnak, ezúttal azonban a felnőtt olvasóközönséget szólítja meg a regény. (F mint. Athenaeum Kiadó, 2019.)
    Éva emellett fordítóként is aktív, valamint a drámaírás sem idegen tőle. (Arccal a hóban. FISZ-könyvek, 2014.) Sőt, gyerekkorában színjátszó szakkörre is járt!
    Improvizációs színházzal viszont eddig még csak nézőként került kapcsolatba - itt az ideje, hogy az Itt és Most Társulat változtasson ezen, és előadásunk Kulcsembere legyen!

    Ajánlatunk


    Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

    Ajánló


    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

    Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016