• Program


    Különkiadás - Mácsai Pál, Máté Gábor és Lukács Miklós estje

    Különkiadás - Mácsai Pál, Máté Gábor és Lukács Miklós estje

    Örkény István és Esterházy Péter nem ismerték egymást, de hogy közük van egymáshoz, nem kérdéses. Miféle összefüggés ez?

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. június 6. hétfő, 19:00

    „A Fancsikó és Pinta írásakor végig ott volt a fülemben” - vall első kötetéről Esterházy. Máshol ezt írja Örkényről: „Nem lehet aktualizálni, de mindig aktuális”.

    A két író világa generációs távolságuk, stiláris különbözőségük ellenére nagyon is alkalmas a párbeszédre. Mintha két alak, két szereplő lennének, de ugyanabból a színdarabból. Talán a helyszín teszi: Magyarország.

    Mácsai Pál, Máté Gábor, és Lukács Miklós ebben a különleges előadásban idézik meg a két író gondolkodása közti kapcsolatot, és ahogy egy zenés színdarabnál sűrítik a történetet és az időt, úgy fogják össze az elhangzó szövegeket Bartók, a jazz, a népdalok motívumai, és a szabad zenei improvizáció.

    Ajánlatunk


    Norrison bankigazgató a pihenésére készülődik, amikor a családjánál vendégeskedő lány – jónevű amerikai milliomosházaspár egyetlen gyermeke – vészhelyzetet jelent be: férjhez ment.

    A két nagysikerű könyv szerzőjének egész estét betöltő estje, ahol minden a generációkról fog szólni, szóban és esetenként zenében is.

    Ajánló


    1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016