• Program


    Különös házasság

    Különös házasság

    Mikszáth Kámán – Závada Pál
    Különös házasság
    színmű
    A bemutató időpontja: 2018. szeptember 22.

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. december 6. csütörtök, 19:00

    Závada Pálnak gyermekkorában édesanyja diavetítőn mutatta be Mikszáth történetét: "Emlékszem, megértettem, hogyan ejtette Dőry báró a kényszerházasság csapdájába Buttler Jánost, aki nem nyerhette el szerelmesének, Piroskának a kezét, emlékezetes maradt nekem a jó barát, Bernáth Zsiga vagy a bölcs Medve doktor alakja, és felejthetetlen volt a tót ezermester, Vidonka Józsi fergetegesen komikus figurája - csak egy dolgot nem értettem akkor: mit tett vajon Szucsinka plébános a Dőry lánnyal, hogy olyan hirtelen és csúnyán kellett aztán férjhez adni őt?"

    Közreműködik a Győri Nemzeti Színház kijelölt zenekara és tánckara.

    Ajánlatunk


    Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

    A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

    Ajánló


    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

    Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016