• Program


    KultKlub - vendég:Für Anikó; Házigazda: Kovács-Cohner Róbert

    KultKlub - vendég:Für Anikó; Házigazda: Kovács-Cohner Róbert

    A karantén alatt indított online sorozatunkat, a PinceKlubot KultKlub néven, immár élőben, közönség előtt, Veletek folytatjuk az Eötvös10 kamaratermében!

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. szeptember 29. szerda, 18:30

    KultKlub – Vendég:Für Anikó

    Ahogy eddig, úgy ezután is különböző művészeti ágazatok ismert és elismert képviselőivel beszélgetünk kortársakról, az adott művészeti ágazat hazai és nemzetközi helyzetéről, és persze mindenről, ami csak szóba kerül, és érdeklődésre tarthat számot.
     
    Törekszünk rá, hogy a személyesebb vonatkozások is előtérbe kerüljenek, de ahogy minden jó beszélgetés, úgy a KultKlub sem irányított, tervezett, így esetében sem lehet megjósolni, merre kanyarodik az eszmecsere, milyen mélységeket-magasságokat járunk majd meg meghívott vendégünkkel.

    Az első KultKlubban vendégünk Für Anikó Jászai Mari-díjas magyar színésznő, érdemes művész, az Örkény Színház társulati tagja.

    Házigazda: Kovács-Cohner Róbert

    Kedvezményes jegyeket csak a helyszínen tudják megvásárolni.

    Ajánlatunk


    Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös, hagyományos tavaszi koncertjén ezúttal a legek, a legendák kapnak főszerepet.

    Fenyő Miklós – Tasnádi István MADE IN HUNGÁRIA musical két részben

    Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

    Ajánló


    Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

    Milyen szerepet játszik az életünkben az alkohol? A 1,5 ezrelék különleges alkotófolyamatból születik, a valóságból építkezik a közösségi színház és…

    Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016