• Program


    Kutyaévek
    9

    Kutyaévek

    A cselekmény Gdanskban, a német lengyel határon elhelyezkedő szabad városban játszódik, és az egyre inkább felfokozódó, elmérgesedő német-zsidó viszonyokat vizsgálja, gyerekkori barátságok elromlását, valamint a történelem diktálta változások emberi vonatkozásait, a második világháború kegyetlen eseményeinek tükrében.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. március 5. szombat, 19:30

    Kutyaévek
    -mágikus játék Günter Grass regénye nyomán-

    Günter Grass Kutyaévek című regénye a szerző Danzigi trilógiájának befejező műve. A cselekmény Gdanskban, a német lengyel határon elhelyezkedő szabad városban játszódik, és az egyre inkább felfokozódó, elmérgesedő német-zsidó viszonyokat vizsgálja, gyerekkori barátságok elromlását, valamint a történelem diktálta változások emberi vonatkozásait, a második világháború kegyetlen eseményeinek tükrében. A mű három központi szereplő narratíváján keresztül ismereti a háború előtti, alatti és utáni éveket. Az előadás azt a kérdést igyekszik felvetni, hogy a történelem valóban az élet tanítója-e (magistra vitae), vagy egy olyan mókuskerék amelyből nem lehetséges kijutni.Grass mágikus realizmusa a kiindulópontja annak a kísérletnek, hogy a fantasztikum megjelenítése lehetséges-e színész és közönség viszonylatában, minimális eszközhasználattal.

    Játsszák:
    Homonnai Katalin, Nagypál Gábor, Lovas Dániel, Sipos György, Spilák Lajos Nyakó Júlia, Pallagi Melitta

    Dramaturg: Gyarmati Kata
    Fény: Berta Ninett
    Rendező asszisztens: Mátyás Viktória
    Rendező és látványtervező: Mirko Radonjić

    Bemutató: 2020. december 18.

    Ajánlatunk


    Mi a közös egy régiségkereskedőben, egy képviselő feleségében és két fodrászban? Legyenek szemtanúi egy gyilkossági nyomozásnak és az est végére mindenre fény derül, amennyiben aktív részvevői lesznek a bűnügy megoldásának.

    A Budapesti Operettszínház kiemelten fontosnak tartja, hogy támogassa autista embertársainkat a minél teljesebb élet megteremtésében és megélésében, ezért – ahogyan immár hagyománnyá vált – idén is gálakoncertet rendez az Együtt az Autistákért Alapítvány javára.

    Ajánló


    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

    Fenyő Miklós – Tasnádi István MADE IN HUNGÁRIA musical két részben

    Szőnyi Erzsébet A MAKRANCOS KIRÁLYLÁNY Gyermekopera két felvonásban, egy részben, magyar nyelven

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016