• Program


  Kutyák és macskák 3.: A mancs parancs

  Kutyák és macskák 3.: A mancs parancs

  A nagysikerű filmek harmadik részében ismét beszélő kutyák és macskák csinálnak furcsa, vicces és különleges dolgokat – úgy, hogy a gazdáiknak fogalma sincs semmiről! Játékos, szellemes és szőrös vígjáték állatbarátoknak, állatoknak és általában az egész családnak.

  Kutyák és macskák 3.: A mancs parancs / Cats & Dogs 3: Paws Unite
  amerikai családi vígjáték, akciófilm, 84 perc, 2020
  6 éven aluliak számára nem ajánlott

  A kutyák és macskák között teljes a béke. Jól képzett különleges ügynökeik titkos támaszpontjaikról ellenőrzik, hogy ne legyen olyan vadmacska vagy szédült eb, amelyik megzavarja az évszázados háborút követő törékeny nyugalmat.
  De amikor egy rejtélyes főgonosz különlegesen rafinált tervével mégis egymásnak ugrasztja őket, tehetetlenek: csak egy lusta blöki és egy tériszonyos házicica marad, aki megkeresheti a titokzatos Pablót, a félelmetes, világuralomra törő kakadut. Ráadásul nemcsak a főgonosz hollétét kell kiszagolniuk, hanem a saját, tizenéves gazdáik problémáit is nekik kell megoldaniuk.

  Rendező: Sean McNamara
  Forgatókönyvíró: Scott Bindley
  Zene: John Coda

  Ajánló


  Különleges hangzás és egyedülálló élmény! Rendhagyó koncert várja a nézőket június utolsó hétvégéjén…

  Rúzsa Magdi Máté Péter- Artisjus- kétszeres Fonogram és négyszeres Petőfi Zenei díjas énekesnő…

  A Prakriti, a mindenséget betöltő anyag összessége, az anyagvilág teljessége, a szó legátfogóbb…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016