• Program


    Lackfi János- Szabó T. Anna- KÖLTŐREVÜ - ÖRÖM, BÁNAT, ÉLET, HALÁL

    Lackfi János- Szabó T. Anna- KÖLTŐREVÜ - ÖRÖM, BÁNAT, ÉLET, HALÁL

    A mai költészet színes, mint a tűzijáték. Egy kis zenével megbolondítva a legpikánsabb gasztroélményt nyújtja. Mind a tíz ujjunkat megnyaljuk utána.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. január 29. szerda, 19:00

    A költők sztoriznak, viccesek, őszinték, kegyetlenek, mélységesek. A versek táncolnak, dalolnak, törnek-zúznak, felrepülnek, elsüllyednek, elringatnak, felráznak.

    Az irodalom a legvadabb utazási iroda, ezer éveken és ezer kilométereken
    vágtatunk át, hogy landoljunk végül a saját életünkben, amely földig ér és égig ér.

    Ajánlatunk


    Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

    Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

    Az egyszerre szívszorító és mulatságos tragikomédiában két, egymástól távol élő nővér, az egykor szépségükről elhíresült Szkalla-lányok sokszínű, sokféle dinamikájú küzdelmét látjuk az idő múlásával, a méltósággal viselt öregedésért, a külvilág figyelméért, az emberi kapcsolatok megtartásáért.

    Ajánló


    A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire.…

    A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016