• Program


    Lajta múzeumhajó belépő+ Ebédes sétahajózás / Naval and Ship Museum ticket+Lunch&Cruise

    Lajta múzeumhajó belépő+ Ebédes sétahajózás / Naval and Ship Museum ticket+Lunch&Cruise

    Utazz vissza 150 évet a dunai hadihajózás történetében, ismerd meg az egykori osztrák-magyar hadiflotta egyetlen helyreállított egységét, a világ legöregebb folyami páncélos hadihajóját. Meglátogathatod a Gróf Széchenyi, valamint a Kossuth múzeumhajót, és részt vehetsz egy ebéddel egybekötött sétahajókázáson a Dunán.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. október 14. vasárnap, 14:00

    Utazz vissza 150 évet a dunai hadihajózás történetében, ismerd meg az egykori osztrák-magyar hadiflotta egyetlen helyreállított egységét, a világ legöregebb folyami páncélos hadihajóját, mely 47 évig állt hadi szolgálatban, és végig harcolta az első világháborút. A Magyar Honvédség I. Tűzszerész és Hadihajós Ezredének zászlóshajója az Országház épületénél mutatja be a korabeli hajós életet, fedélzetén végighaladva még a puskapor illatát is érezni lehet.

    A Lajta Monitor hadihajó csaknem másfél évszázados hajóteste a szétbontása előtti pillanatban menekült meg a pusztulástól. A néhai hajóhadból az egyetlen, amely eredeti formájában lett visszaállítva. Izgalmas interaktív hajós múzeum – életre szóló élmény mindenkinek. Megelevenedik a történelem.

    A múzeumhajó június 2-től szeptember 30-ig a hét minden napján, 10-18 óra között látogatható.

    A Lajta Monitor Múzeumhajó fedélzetén található kiállítást audioguide segítségével tekinthetik meg a látogatók.

    Lajta múzeumhajó nyitva tartás: 10:00- 18:00
    Helyszín: Id.Antal József rkpt.
    GPS: 47.5051738,19.0446353,17.28

    Az ízletes, nyitott svédasztalos ebéd és a városnéző túra a Dunán, a 7 európai országot összekötő, UNESCO Világörökség részét képező folyón egy olyan élmény, amelyet nem szabad kihagyni! A Duna Budapest két oldalának csodálatos határa, a sima Pest és a kissé dombos Buda elválasztja a várost a belváros 6 hídja alatt. Fedezd fel a fővárost egy városnéző hajókázáson, amelyről a híres látnivalókat és a gótikus, barokk és modern építészetet tekintheted meg.

    Programunk egy 1 órás és 30 perces hajóutazást biztosít egy légkondicionált vagy fűtött hajón, beleértve egy nyitott svédasztalos ebédet és két italt. Csónakjaink ételeit Molnárka Péter szakács készítette el, beleértve a különböző magyar ételeket, hideg ételeit, nemzetközi kedvenceket, vegetáriánus ételeket, desszerteket és még sok mást.

    Barátságos hostessek elkísérnek téged a találkozás helyéről a dokkig, ami kiindulási és kikötési pontunk egyaránt.

    Ebédes sétahajózás kezdete: 14:00
    Találkozópont: Duna Palota (1051) Zrínyi utca 5.
    Találkozási időpont: 13:30


    Az ebédes sétahajózáshoz külön jegy tartozik, amit a Duna Palotában tudnak beváltani a vendégek a program kezdete előtt.

    A megvásárolt jegy érvényes a Lajta Múzeumhajó megtekintésére, a Gróf Széchenyi Hajó és a Kossuth Múzeumhajó megtekintésére, illetve a 14:00-kor kezdődő Ebédes sétahajózásra a Dunán.

    Ajánlatunk


    Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

    Ajánló


    Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

    A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016