• Program


    Lajta múzeumhajó belépő+Esti vacsorás sétahajózás / Naval and Ship Museum ticket+Dinner&Cruise

    Lajta múzeumhajó belépő+Esti vacsorás sétahajózás / Naval and Ship Museum ticket+Dinner&Cruise

    Utazz vissza 150 évet a dunai hadihajózás történetében, ismerd meg az egykori osztrák-magyar hadiflotta egyetlen helyreállított egységét, a világ legöregebb folyami páncélos hadihajóját. Meglátogathatod meg a Gróf Széchenyi és a Kossuth múzeumhajót, a nap végén pedig részt vehetsz egy vacsorával egybekötött sétahajókázáson a Dunán.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. szeptember 30. vasárnap, 19:00

    Utazz vissza 150 évet a dunai hadihajózás történetében, ismerd meg az egykori osztrák-magyar hadiflotta egyetlen helyreállított egységét, a világ legöregebb folyami páncélos hadihajóját, mely 47 évig állt hadi szolgálatban, és végig harcolta az első világháborút. A Magyar Honvédség I. Tűzszerész és Hadihajós Ezredének zászlóshajója az Országház épületénél mutatja be a korabeli hajós életet, fedélzetén végighaladva még a puskapor illatát is érezni lehet.

    A Lajta Monitor hadihajó csaknem másfél évszázados hajóteste a szétbontása előtti pillanatban menekült meg a pusztulástól. A néhai hajóhadból az egyetlen, amely eredeti formájában lett visszaállítva. Izgalmas interaktív hajós múzeum – életre szóló élmény mindenkinek. Megelevenedik a történelem.

    A múzeumhajó június 2-től szeptember 30-ig a hét minden napján, 10-18 óra között látogatható.

    A Lajta Monitor Múzeumhajó fedélzetén található kiállítást audioguide segítségével tekinthetik meg a látogatók.

    Lajta múzeumhajó nyitva tartás: 10:00- 18:00
    Helyszín: Id.Antal József rkpt.
    GPS: 47.5051738,19.0446353,17.28

    A nap végén megcsodálhatja a magyar főváros csodálatos látnivalóit, közvetlenül a Duna mellett. A Duna 7 európai országot összekötő folyó, amely az UNESCO Világörökség része. 2 óra alatt megcsodálhatja a Parlament házát, a királyi palotát, a Gellért-hegyet és a hat hidat, melyek nagy történelmi jelentőséggel bírnak. A vendégeink számára svédasztalos vacsorát a hagyományos magyar konyha remekeivel kínáljuk. A hajóink ételeit Molnárka Péter szakács készítette, köztük különféle magyar ételeket, hidegtálakat, nemzetközi kedvenceket, vegetáriánus ételeket, desszerteket és még sok mást. Ezen felül üdvözlőital és még két italt a hajózás közben kerül szervírozásra.

    Miközben fogyasztja a vacsorát, a Rajkó Népi Együttes élő művészeit hallgathatja. Az előadás része a leghíresebb magyar hangszer is, a "cimbalom". A rendezvény ideje alatt a vendégek lehetőséget kapnak arra, hogy kedvenc dalukat a művészek eljátsszák.

    Vacsorás sétahajózás kezdete: 19:00
    Találkozópont: Duna Palota (1051) Zrínyi utca 5.
    Találkozási időpont: 18:30

    A vacsorás sétahajózáshoz külön jegy tartozik, amit a Duna Palotában tudnak beváltani a vendégek a program kezdete előtt.

    A megvásárolt jegy érvényes a Lajta Múzeumhajó megtekintésére, a Gróf Széchenyi Hajó és a Kossuth Múzeumhajó megtekintésére, illetve az este 19:00-kor kezdődő vacsorás sétahajózásra a Dunán.

    Ajánlatunk


    Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

    Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

    Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

    Ajánló


    Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

    Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016