• Program


  Lakatos Mónika és a Cigány Hangok koncert és táncház

  Lakatos Mónika és a Cigány Hangok koncert és táncház

  Lakatos Mónika énekét hallani igazi élmény. Az átható hangú énekesnő mély átéléssel, letisztultan tolmácsolja az oláh cigány dallamokat, amelyek a mai napig a közösség életének fontos részei. Ezúttal a Romengo zenészeivel és a Cigány hangok formáció énekeseivel ad elő ritmikus dalokat.

  LAKATOS MÓNIKA ÉS A CIGÁNY HANGOK

  Lakatos Mónika énekét hallani igazi élmény. Az átható hangú énekesnő mély átéléssel, letisztultan tolmácsolja az oláh cigány dallamokat, amelyek a mai napig a közösség életének fontos részei. Ezúttal a Romengo zenészeivel és a Cigány hangok formáció énekeseivel ad elő ritmikus dalokat. Lakatos Mónika 2018-ban megjelent szólólemeze, a Romanimo, a World Music Charts Europe listáján a negyedik helyig jutott, nemzetközi közönség előtt is megmutatva a cigány hallgatók világát.  A Romengo zenéjét a kulturális gyökerek tisztelete és a megújulás jellemzi. Amellett, hogy előszeretettel használják az olyan hagyományos hangszereket, mint a kanna, teknő és kanál, nem idegenkednek az új hangzásoktól sem.

  A népzenei koncertek az NKA Halmos Béla Programiroda támogatásával valósulnak meg.
  Grillteraszunk már 18 órától várja Nézőinket.
  Helyfoglalás érkezési sorrendben!

  Ajánló


  A Mágnás Miska érdekessége, hogy az operett irodalom azon ritka darabjai közé tartozik,…

  A ,,Kossuth Toborzó Ünnepély....másként" kísérőrendezvénye! Programot az NKA Hangfoglaló programja támogatja!  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016